Pr-Tech
 

Google Pr-Tech
Sfidat Sfida e Mbyllur | Arkiva
Enciklopedia Hyrja e Fundit: Interneti

 

Abonimi pėr Lajme

 
 

  Shėrbimi i lajmeve dhe abonimit nuk ėshtė mė aktiv
  Pėr Hotmail/Yahoo!:
Konfirmimin e abonimit mund t'a gjeni nė Junk Folder ose Bulk Mail. Pėr t'i pranuar lajmet me e-postė, shėnoni atė si Not Junk Mail ose Not Spam.
 

Fundi i Pr-Tech,
Fillimi i Epokes se Re

Që nga fillimi i Pr-Tech në 2004, ky ishte vend i të mësuarit, hulumtimit, inspirimit dhe motivimit. Siti ishte lansuar për të promovuar shkencen dhe teknologjinë ndër të rinjët e Kosoves, Shqipërisë, Maqedonisë e trevave tjera me Shqiptarë. Mision të cilin e ka ndjekur me zell.

Tani koha ka ardh që ta ndjekim misionin tonë në mënyra tjera, dhe të shkojmë përtej asaj që ishte e mundur, dhe të ëndërrojmë e të punojmë për gjërat më të mëdha.

Dëshirojmë t'i falenderohemi kontribuesve tanë të cilët ndihmuan që të niset e funksionojë ky projekt i ri, dhe që na mundësuan që ta shijojmë një botë të pasur të teknologjisë dhe shkencës. Gjithashtu dëshirojmë t'i falenderohemi lexuesve tanë të cilët treguan dëshirë të madhe për ti zbuluar misteriet e shkences dhe të zhyten në zbulimin e tekonologjisë. Në fund, dëshirojmë ti falenderohemi familjeve dhe shoqërisë sonë, të cilët na përkrahen në ndjekjen e kësaj ëndëre për ta rimëkëmbur popullin tonë.

Në fund, i falenderohemi komunitetit shkencor dhe atyre që e duan teknologjinë.

Ky sit do të qëndrojë arkivë për gjeneratat e reja që vijnë.

The End of Pr-Tech,
the Begining of a New Era

Since it's launch in 2004, Pr-Tech has served as a place to learn, explore, inspire and motivate. The site was launched to promote science and technology among the Kosovar, Albanian, Macedonian and Albanian speaking youth everywhere, a mission it has pursued vigorously.

Now the time has come for us to pursue our mission through other means and go beyond what is thought possible and dare to dream what seems improbable.

We would like to thank our readers, who have shown amazing desire and will to unlock the mysteries of science and indulge in the inventiveness of technology. We would also like to thank our families and friends, who have supported us in dreaming of a revival for our people. We thank the contributors of Pr-Tech who have helped start something new, and immerse ourselves in fields of many flavors.

We thank the scientific community and all those that love technology too.

This website will remain an archive for the generations to come.

Ekipi Pr-Tech
Maj 2008
Betim Deva, Genc B. Kastrati, Genc Doko, Krenar Komoni

Pr-Tech Team,
May 2008
Betim Deva, Genc B. Kastrati, Genc Doko, Krenar Komoni

 
Arkiva e Lajmeve Arkiva e Fotove te Dites Arkiva e Publikimeve
Arkiva e Sfidave Enciklopedia Arkiva e Videove
Mbi Pr-Tech | Kontaktet Copyright Pr-Tech® 2004 - 2015 Thanks to all that inspired, taught and helped push us forward...