Pr-Tech
 

Google Pr-Tech
Sfidat Sfida e Mbyllur | Arkiva
Enciklopedia Hyrja e Fundit: Interneti

 

Abonimi pėr Lajme

 
 

  Shėrbimi i lajmeve dhe abonimit nuk ėshtė mė aktiv
  Pėr Hotmail/Yahoo!:
Konfirmimin e abonimit mund t'a gjeni nė Junk Folder ose Bulk Mail. Pėr t'i pranuar lajmet me e-postė, shėnoni atė si Not Junk Mail ose Not Spam.
 

Akriva e videove

11/08/2007
Makinat po na përdorin/Makina jemi ne
05/04/2007
Gjithësia Elegante: Ėndërra e Einstein-it (pjesa 5/5)
04/04/2007
Gjithësia Elegante: Ėndërra e Einstein-it (pjesa 4/5)
01/04/2007
Gjithësia Elegante: Ėndërra e Einstein-it (pjesa 3/5)
14/03/2007
Gjithësia Elegante: Ėndërra e Einstein-it (pjesa 2/5)
04/03/2007
Gjithësia Elegante: Ėndërra e Einstein-it (pjesa 1/5)
17/02/2007
Human v2.0 (Emisioni Horizon në BBC)
11/02/2007
Tetrisi - Nga Rusia, me dashuri
05/02/2007
Arsya për mbrojtjen e internetit të juaj pa-tela
29/01/2007
MIT ASSIST Sketch Understanding System
22/01/2007
Vrimat e Zeza (Dokumentar nga BBC)
16/01/2007
Google Tech Talk: "Human Computation"
11/01/2007
Prezantimi i Apple iPhone
09/01/2007
iPhone i ri nga apple, inc.
Mbi Pr-Tech | Kontaktet Copyright Pr-Tech® 2004 - 2015 Thanks to all that inspired, taught and helped push us forward...